Ιστοσελίδες Σχεδιασμός Ιστοσελίδων Web Development Κατασκευή Ιστοσελίδων Διαδικτυακή Παρουσία Προγραμματισμός Ιστοσελίδων Responsive Design E-commerce Ιστοσελίδες SEO (Search Engine Optimization) CMS (Content Management System) UI/UX Design Κινητός Σχεδιασμός Ηλεκτρονικό Κατάστημα Διαδικτυακές Εφαρμογές Κωδικοποίηση (Coding) Οπτική Ταυτότητα (Branding) Κοινωνικά Δίκτυα Ασφάλεια Ιστοσελίδων Διαχείριση Περιεχομένου Επαγγελματική Ιστοσελίδα WebAlly - webally.gr

Ιστοσελίδα – Efhmeris.gr

Η συνεργασία μεταξύ της Web Ally και του Efhmeris αντιπροσωπεύει έναν δυναμικό συνδυασμό δημιουργικότητας και τεχνολογίας στον χώρο του δημοσιογραφικού ιστού.

Τύπος Σελίδας

Δημοσιογραφική Ιστοσελίδα

Πλατφόρμα

Wordpress - PHP - CSS - JS

Χρόνος Παράδοσης

30 Μέρες

Τύπος Σελίδας

Δες Την Σελίδα

H Συνεργασία μας με το Efhmeris

Η Web Ally προσφέρει μια πρωτοποριακή λύση στο χώρο της δημοσιογραφίας με τη δημιουργία μιας προηγμένης ιστοσελίδας για το efhmeris.gr. Η συνεργασία αυτή αντικατοπτρίζει την δυνατότητα της Web Ally να παρέχει εξατομικευμένες λύσεις στις ανάγκες των πελατών της.

Η ιστοσελίδα του efhmeris.gr διακρίνεται για το εξαιρετικό της custom design, προσφέροντας ένα μοναδικό και ελκυστικό ψηφιακό περιβάλλον. Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να ανεβάζουν άρθρα ανά πάσα στιγμή, είτε βρίσκονται σε κινητές είτε σε φορητές συσκευές, ενώ μπορούν επίσης να προσθέτουν εικόνες και βίντεο από έκτακτα θέματα.

 

 

Γιατί το Efhmeris επέλεξε εμάς

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον δημιουργείται από τον εξειδικευμένο και προσαρμοσμένο διαχειριστικό πίνακα (admin panel) που σχεδιάστηκε αποκλειστικά από την Web Ally για το efhmeris.gr. Αυτός ο προσαρμοσμένος πίνακας επιτρέπει στους διαχειριστές να διαχειρίζονται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας με ευκολία και αποτελεσματικότητα, ενισχύοντας τη διαδραστικότητα και τη συνεχή ενημέρωση του efhmeris.gr.