Ιστοσελίδες Σχεδιασμός Ιστοσελίδων Web Development Κατασκευή Ιστοσελίδων Διαδικτυακή Παρουσία Προγραμματισμός Ιστοσελίδων Responsive Design E-commerce Ιστοσελίδες SEO (Search Engine Optimization) CMS (Content Management System) UI/UX Design Κινητός Σχεδιασμός Ηλεκτρονικό Κατάστημα Διαδικτυακές Εφαρμογές Κωδικοποίηση (Coding) Οπτική Ταυτότητα (Branding) Κοινωνικά Δίκτυα Ασφάλεια Ιστοσελίδων Διαχείριση Περιεχομένου Επαγγελματική Ιστοσελίδα WebAlly - webally.gr

Ιστοσελίδα – Goldenstay.gr

Η συνεργασία της Web Ally με την Goldenstay αντιπροσωπεύει το αποτέλεσμα ενός δυναμικού συνδυασμού της προηγμένης τεχνολογίας και της καινοτομίας στον χώρο της διαχείρισης και της δωρεάν ανακαίνισης ακινήτων.

Τύπος Σελίδας

Διαχείριση Ακινήτων Airbnb

Πλατφόρμα

Wordpress - PHP - JS - CSS

Χρόνος Παράδοσης

1,5 Μήνα

Τύπος Σελίδας

Δες Την Σελίδα

Τι χρειάστηκε για την υλοποίηση του goldensty.gr

Η Goldenstay, μία πρωτοποριακή εταιρεία στον χώρο της διαχείρισης και της δωρεάν ανακαίνισης ακινήτων airbnb, συνεργάστηκε με την Web Ally για τη δημιουργία μιας εντυπωσιακής και λειτουργικής ιστοσελίδας που αντανακλά την επαγγελματική της εικόνα. Με προσαρμοσμένο design και προηγμένες λειτουργίες, η ιστοσελίδα προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία για τους πελάτες της Goldenstay.

Η Web Ally, με την εξειδικευμένη της εμπειρία, ανέλαβε τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας με σκοπό την ανάδειξη των υπηρεσιών της Goldenstay. Το custom design δημιούργησε έναν εντυπωσιακό διαδικτυακό χώρο, ενώ η λειτουργικότητα της ιστοσελίδας προσφέρει άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες και τις πληροφορίες της εταιρείας.

Συνεργασία με την Goldenstay

Επιπλέον, η Web Ally ανέπτυξε μια mobile app που επιτρέπει στους διαχειριστές της Goldenstay να διαχειρίζονται τα ακίνητα από οπουδήποτε βρίσκονται. Αυτή η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη για να παρέχει άμεση πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και εργαλεία για τη διαχείριση και την επεξεργασία των ακινήτων.

Στην ιστοσελίδα, οι πελάτες έχουν επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν μια ειδικά σχεδιασμένη φόρμα, όπου μπορούν να αποστείλουν τα στοιχεία τους για το ακίνητό τους και να λάβουν μια προσφορά από την Goldenstay. Αυτή η ευέλικτη λύση αποτελεί έναν ακόμη τρόπο με τον οποίο η Web Ally εξασφαλίζει μια ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη εμπειρία για την Goldenstay και τους πελάτες της.