Ιστοσελίδες Σχεδιασμός Ιστοσελίδων Web Development Κατασκευή Ιστοσελίδων Διαδικτυακή Παρουσία Προγραμματισμός Ιστοσελίδων Responsive Design E-commerce Ιστοσελίδες SEO (Search Engine Optimization) CMS (Content Management System) UI/UX Design Κινητός Σχεδιασμός Ηλεκτρονικό Κατάστημα Διαδικτυακές Εφαρμογές Κωδικοποίηση (Coding) Οπτική Ταυτότητα (Branding) Κοινωνικά Δίκτυα Ασφάλεια Ιστοσελίδων Διαχείριση Περιεχομένου Επαγγελματική Ιστοσελίδα WebAlly - webally.gr

Ιστοσελίδα – Toocoff.gr

Η Web Ally, με την εμπειρία της στη δημιουργία προηγμένων και προσαρμοσμένων ιστοσελίδων, ανέλαβε τον σχεδιασμό μιας μοναδικής online παρουσίας για την Toocoff.

Τύπος Σελίδας

Χονδρικό Εμπόριο Καφέ

Πλατφόρμα

Wordpress

Χρόνος Παράδοσης

2 Μήνες

Τύπος Σελίδας

Δες Την Σελίδα

Τι χρειάστηκε για την υλοποίηση της toocoff.gr

Η Toocoff αντιπρόσωπος της εταιρείας  κολοσσού Cafes Richard στην Γαλλία  , μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες στον χώρο των εκθέσεων και των events στον τομέα του HORECA και του τουρισμού, αποφάσισε να ανανεώσει την διαδικτυακή της παρουσία με τη βοήθεια της Web Ally. Με στόχο τη δημιουργία μιας σύγχρονης, λειτουργικής και εντυπωσιακής ιστοσελίδας, η Web Ally ανέλαβε το έργο με την ανάπτυξη μιας προσαρμοσμένης λύσης, την Toocoff.

Το custom design της ιστοσελίδας δημιουργήθηκε με προσοχή στην αισθητική και την ευχρηστία, αντανακλώντας την επαγγελματική και δυναμική φύση της Toocoff. Το αποτέλεσμα είναι μια σύγχρονη ιστοσελίδα που προσελκύει τους επισκέπτες και προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία περιήγησης.

Ωστόσο, το κέντρο ελέγχου της ιστοσελίδας είναι όπου ξεχωρίζει πραγματικά η προσέγγιση της Web Ally. Ένα προσαρμοσμένο admin panel σχεδιάστηκε ειδικά για τις ανάγκες της Toocoff, παρέχοντας ένα εύχρηστο και αποτελεσματικό εργαλείο διαχείρισης. Η δυνατότητα δημοσίευσης και επεξεργασίας νέων θεμάτων είναι πλέον πιο απλή από ποτέ, επιτρέποντας στην ομάδα της Toocoff να διατηρεί το περιεχόμενο της ιστοσελίδας της ενημερωμένο και ενδιαφέρον.

Η συνεργασία μας με την Toocoff

Επιπλέον, η Web Ally ανέπτυξε μια custom φόρμα καταχώρισης επισκεπτών σχεδιασμένη ειδικά για τις εκθέσεις που διοργανώνει η Toocoff, όπως οι Horeca Artoza και Hotelexpo. Αυτή η φόρμα προσφέρει μια αποτελεσματική λύση για την καταχώριση συμμετοχών και τη διαχείριση των επισκεπτών, βοηθώντας την Toocoff να οργανώνει τις εκδηλώσεις της με άνεση και ακρίβεια.

Συνολικά, η συνεργασία μεταξύ της Toocoff και της Web Ally οδήγησε στη δημιουργία μιας ισχυρής και εντυπωσιακής ιστοσελίδας που αντανακλά την επαγγελματική εικόνα της εταιρείας και παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους επισκέπτες της.