ΤΑ ΈΡΓΑ ΜΑΣ

Η συνεργασία μεταξύ του Mantri Μύκονος και της εταιρείας μας αποτελεί ένα επιτυχημένο παράδειγμα σύνθεσης μεταξύ της πολυτελούς εμπειρίας φιλοξενίας και της προηγμένης τεχνολογίας. Κατασκευάσαμε μια ιστοσελίδα με πρωτότυπο σχεδιασμό και σύστημα κρατήσεων τραπεζιού που αντιπροσωπεύει την πολυτέλεια και την ευκολία για τους επισκέπτες του εστιατορίου.

Η Web Ally συνέβαλε στη δημιουργία μιας πρωτοποριακής ψηφιακής παρουσίας για το SweetLeaf Cafe στη Γλυφάδα, κατασκευάζοντας την ιστοσελίδα sweetleaf.gr.

Η συνεργασία μεταξύ της Web Ally και της Leonidas αποτελεί μια γεύση επιτυχίας στον κόσμο της ψηφιακής διακίνησης σοκολάτας.

Με την επιτυχημένη δημιουργία ενός online προγράμματος καταχώρισης Μηχανών, η Web Ally παρέχει στην Toocoff ένα εξειδικευμένο εργαλείο για τη διαχείριση και συντήρηση των μηχανών καφέ που προσφέρει στους πελάτες της.

Με προσήλωση στην υψηλή ποιότητα και την εξειδίκευση στον τομέα των μασαζ, η Web Ally κατασκεύασε μια εξατομικευμένη ιστοσελίδα για το Black Lotus Massage.

Η συνεργασία μεταξύ της Web Ally και του Efhmeris αντιπροσωπεύει έναν δυναμικό συνδυασμό δημιουργικότητας και τεχνολογίας στον χώρο του δημοσιογραφικού ιστού.